mail-16  GDPR, reklam & marknadsföring     mail-16  Enskilda upplysningar     mail-16  E-postkontakt     phone-16  Telefonkontakt
 

Produkter

 

Kategorier

Indelning av kategorier är baserad på Skatteverkets koder för ägartyper och fastighetstyper. Nedan kan ni se vilka av dessa typer vi utgått från i respektive kategori. Här kan ni se en komplett redovisning av alla typkoder. Utifrån denna lista kan ni sedan beställa sådant som ni inte hittar bland våra kategorier.

 

Saknar ni en målgrupp?

Hittar ni inte det ni söker? Läs mer om typkoder och beställ sådant som ni inte hittar bland våra fördefinierade kategorier.

Ägare av hyresfastighet

Ägare av hyresfastighet

Hyresfastigheter register

Inkluderar vilken som helst ägartyp, i intervallet 00 t.o.m. 99, som äger en hyresfastighet. Fastighetstypen kan vara i intervallet 300-399.
Fastighetstypen är i regel endast hyresfastigheter. En ägare kan äga flera fastigheter och en fastighet kan ägas av flera ägare. Det som man i regel vill i ett adressregister är att få med unika ägare. Dvs. för varje fastighet finns en ägare och har vi då 100 fastigheter med samma ägare vill man oftast inte ha dubbletter, utan endast en post med just den ägaren. Om man ändå vill ha en post för varje fastighet så riskerar man att få med samma ägare flera gånger, men det kan finnas fall då man ändå vill ha registret på det sättet. Vi dubbletteliminerar som standard och levererar varje ägare endast en gång.

Ägare av hyresfastighet kan selekteras fram utifrån nedanstående parametrar:

  • Typ av fastighet
  • Typ av ägare
  • Taxeringsvärde
  • Yta

Leverans sker normalt i MS Excel-format eller som färdigutskrivna adressetiketter.

Leveranstiden för denna typ av adresser är 1-2 arbetsdagar.« Tillbaka/Alla kategorier Beställ »

 

Alla kategorier

 
Fastighetsregistret i Gävle AB
Besöksadress: Drottninggatan 9, 80320 Gävle. Postadress: Box 6032 800 06 Gävle.
© 2012 - Alla rättigheter tillhör Fastighetsregistret i Gävle AB.