mail-16  GDPR, reklam & marknadsföring     mail-16  Enskilda upplysningar     mail-16  E-postkontakt     phone-16  Telefonkontakt
 
Lite information till våra besökare...
 

Vill ni ha upplysningar om endast EN fastighet/ägare så hänvisar vi till www.fastighetsupplysningen.se. Vår verksamhet är främst anpassad för att leverera hela register och inte enstaka upplysningar.

 

Vill ni komma i kontakt med oss för en offert i avsikt att beställa ett register över FLERA fastigheter, samfälligheter, bostadsrättsföreningar etc. så klicka er vidare här:

Klicka här för att fortsätta ==>

Beställ register

 

Personlig service

Kontakta oss på telefon, via e-post, eller använd vårat kontaktformulär och beskriv era önskemål så hjälper vi er att plocka fram erat urval. Ha erat organisationsnummer, faktureringsadres samt inte minst e-postadress till hands för att göra en beställning.Alternativt får ni en fullständig offert på urvalet skickat till er via e-post, så att ni kan ta er en funderare innan ni lägger eran beställning.

 
form icon

Kontaktformulär

Skicka en förfrågan så återkommer vi till er med en offert på urvalet. Vi ger er också en offert inkluderat etiketter om ni så önskar.

Välj vilket ämne din fråga gäller och fyll i dina kontaktuppgifter. De fält som är markerade med Stjärna är de som får anses nödvändiga att fylla i för att vi ska kunna ta hand om ärendet.
Meddelande
Typ av ärende: Stjärna

Förfrågan/fråga: Stjärna

Offertmottagare
Förnamn: Stjärna

 
Efternamn: Stjärna

Företag/Organisation/Annat: Stjärna

 
Avdelning: Stjärna

E-postadress: Stjärna

 
Telefonnummer: Stjärna

  Skicka »
 

Telefonkontakt

026 - 423 20 00

Kontorstider
Måndag - Fredag.
08:00 - 17:00.

Kontakta oss via
e-post...

info@sverigesfastighetsregister.se

 
Fastighetsregistret i Gävle AB
Besöksadress: Drottninggatan 9, 80320 Gävle. Postadress: Box 6032 800 06 Gävle.
© 2012 - Alla rättigheter tillhör Fastighetsregistret i Gävle AB.